Back with a vengeance...

Door Yalden op woensdag 8 maart 2017 19:23 - Reacties (10)
Categorie: -, Views: 1.112Ja, daar was ik ineens weer... Hoipipeloi!

De laatste maanden ben ik vooral bezig geweest met mijn gezondheid en heb me daarom teruggetrokken uit alles waaronder het getweakblog. Inmiddels heb ik wat meer inzicht in hoe mijn toekomst er uit zal zien op de kortere termijn en nu kan ik me dan hopelijk wat serieuzer bezig gaan houden met bloggen, podcasten en vloggen en dergelijke. Ja, ik weet dat veel van jullie daar niet echt op zitten te wachten, maar voor die paar mensen die dat wél kunnen waarderen doe ik het graag en hoop ik dat ik zo nu en dan voor wat vermaak of misschien zelfs interessante inzichten kan zorgen.

Ik heb een hoop ideeen over wat ik precies wil gaan doen, maar ik heb nog geen vaste plannen behalve dat ik de komende tijd nog maar wat zal gaan experimenteren, om te beginnen hier op Tweakblogs. Experiment nummer één wordt zien of het me lukt een dagelijkse blog te produceren en dat een tijdje vol te houden en vooral ook interessant te houden. Dus als je mijn blogs spam/woord-diaree vindt, hou dan je paraplu maar bij de hand...

Vorig jaar heb ik vrij regelmatig geroepen dat ik het vreemd vond dat Nederlanders/Europeanen zoveel méér in de Amerikaanse verkiezingen geïnteresseerd waren dan in hun/onze eigen politiek en aankomende verkiezingen maar inmiddels moet ik bekennen dat ik daar zelf ook heel erg schuldig aan ben, want, nog steeds zit ik elke dag naar de laatste ontwikkelingen rond Trump te kijken en weet ik van onze eigen verkiezingen eigenlijk alleen dat de PVV daalt in de laatste peilingen. Ik ben wel benieuwd of dat bij meer mensen het geval is en ik hoop daar wat meer over te horen in de comments.

Zelf vermaak ik me dagelijks met diverse Trump-gerelateerde Amerikaanse comedy TV clips op YouTube. Mijn favorieten zijn;

De in het geheim opgenomen gesprekken tussen Trump en Obama bij Conan op TBS;Alec Baldwin als Trump op Saturday Night Live;en de briljante Stephen Colbert op The Late Show;
Het schijnt dat er ook in Nederland wat televisieprogramma's zijn die hier toevallig wat op lijken, zoals Lubach op zondag en RTL Late Night met Humberto Tan. Ik kijk zelf geen televisie maar zie op YouTube soms wat langskomen en, ja, Humberto Tan vind ik over het algemeen niet slecht. Maar toch kijk ik geen tv. Misschien moet ik dat wat meer gaan doen om mee te kunnen praten.

Nou, dit was dan mijn eerste blog met embedded video (met dank aan Ketho!) Maar eens kijken hoe dit er uit ziet en dan snel weer meer...

Volgende: Het clickbait van Tweakers.net 03-'17 Het clickbait van Tweakers.net
Volgende: Het fake news van Tweakers.net 03-'17 Het fake news van Tweakers.net

Reacties


Door Tweakers user Yalden, woensdag 8 maart 2017 19:24

I feel soooo stupid :(

[Reactie gewijzigd op woensdag 8 maart 2017 19:30]


Door Tweakers user Ketho, woensdag 8 maart 2017 19:47

Dat zou je ook op het forum hebben kunnen vragen :/
https://gathering.tweakers.net/forum/faq/ubb#tag_video

Door Tweakers user Yalden, woensdag 8 maart 2017 19:50

dankjewel, goede tip! (Ik kom nauwelijks op het forum en de keren dat ik dat wel deed deed ik dat bllijkbaar steeds op een verkeerde plek en kreeg ik op mijn kop, vandaar dat dit niet meer mijn eerste keuze is bij vragen... Maar ik ga het proberen...) Nogmaals bedankt!

Door Tweakers user Yalden, woensdag 8 maart 2017 19:55

maar nu lukt het dus nog steeds niet, dit is een link naar de video, ik wil de video embedded in de blog...

Door Tweakers user Ketho, woensdag 8 maart 2017 19:59

Ik bedoelde eigenlijk deze link want dat staat er netjes onder bij een nieuwe blog post
De Tweakblogs.net F.A.Q.

Het "watch?v=" gedeelte ontbreekt in de URL

Door Tweakers user Yalden, woensdag 8 maart 2017 19:59

hebbes!!! Dankjewel!!!!

Door Tweakers user matroosoft, woensdag 8 maart 2017 22:59

Ja dat heb ik dus ook. Ik kijk ook meer naar de Amerikaanse verkiezingen / politiek dan die van onszelf. :) Maar ja ik stem dan ook altijd op dezelfde partij. Leuk dat je weer terugbent, al hoop ik niet dat je het al te bont maakt.. ;)


Door Tweakers user Yalden, zaterdag 11 maart 2017 18:30

matroosoft schreef op woensdag 8 maart 2017 @ 22:59:
Ja dat heb ik dus ook. Ik kijk ook meer naar de Amerikaanse verkiezingen / politiek dan die van onszelf. :) Maar ja ik stem dan ook altijd op dezelfde partij. Leuk dat je weer terugbent, al hoop ik niet dat je het al te bont maakt.. ;)
Hoi Matroosoft,

dankjewel! :)

Wat is jouw definitie van "al te bont"?


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.